Slider

Slider Drankwagen en Obers
Slider Drankwagen
Slider Drankjes
Arrow
Arrow
Slider

Drankwagen

Oldtimer tapwagen/ Nostalgische drankwagen

Onze oldtimer tapwagen (of streetfood drankwagen) “de buffetwagen” is een tapwagen uit 1967. Deze unieke eenmalige tapwagen is op maat gemaakt. Hij komt zowel binnen in een tent of hal, als wel buiten perfect tot zijn recht. Z’n robuuste uitstraling met strakke lijnen en rond linnen dak was een toonbeeld voor een rijdende bar in de jaren 60. De bierwagen is niet meer weg te denken uit ons bedrijf en doet nog steeds met flair z’n dienst op elk willekeurig evenement in Nederland.

Doordat de wagen weinig aanpassingen heeft gekend door de jaren heen, komt de traditionele en authentieke wagen nadrukkelijk tot z’n recht op elk historisch evenement uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Maar niet alleen tijdens een historisch festival, ook op een traditioneel festival of tijdens een Streetfood festival met foodtrucks. Zal de unieke drankwagen perfect op zijn plaats zijn en een toevoeging geven aan de sfeer die u uw evenement wilt laten uitstralen. Een sfeer volgens de noemer festival catering.

In de volksmond genoemde drankkar, dranktruck of consumptiewagen kan bij vele evenementen worden ingezet ter vervanging van de welbekende traditionele biercarrousel. Deze drankwagen is niet alleen voor uitgifte van bier, maar kan ook worden ingezet voor het schenken van wijnen, frisdranken en andere soorten dranken.

Bent u geïnteresseerd in onze catering activiteiten in combinatie met onze wagen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Foto’s

Over ons

Drankwagen.nl is een product van Vosmeijer Catering. Vosmeijer Catering is een landelijk opererend Catering bedrijf gevestigd in Wesepe. Vosmeijer heeft drie onderdelen te weten: Vosmeijer Catering, Vosmeijer Partyverhuur en Vosmeijer Tentenverhuur. Het Catering bedrijf houdt zich zowel bezig met publiekscatering en evenementenverzorging als wel met partycatering. Kijk op onze Vosmeijer Catering site, om te zien wat wij als catering en verhuurbedrijf voor u kunnen betekenen.

Contact

Vosmeijer Catering / Partyverhuur

Raalterweg 18
8124 AD Wesepe
Tel. 0570 – 531911 (optie 1)
Fax. 0570 – 532083
E-mail: info@vosmeijercatering.nl

Werken bij Vosmeijer? Bekijk onze vacatures.

Op de hoogte blijven van ons nieuws?
Volg ons op Twitter!
Of volg ons op Facebook!